Kolpingboys E5 eerste nederlaag van het seizoen...

Scheidsrechter

Vince Beets

Accommodatie

Onbekend

De dag was aangebroken dat de 2 ploegen met evenveel punten van de competitie tegenover elkaar stonden. Hoe dan ook het zou een lastig wedstrijd worden, met 2 ploegen die aan elkaar gewaagd zouden moeten zijn.

De Wedstrijd werd al gauw gedomineerd door VVS '46 E3. Volop in de aanval. Jazzley en Nuel hadden er maar moeite mee en kregen weinig tot geen rust. Hierdoor moesten onze middenvelders Yoeran en Tijmen ook mee helpen in de verdediging en snel omschakelen als de bal werd veroverd. Sverre moest ook continu scherp blijven om de bal uit het doel te houden. Maar uiteindelijk gebeurde het toch in de 12de minuut scoorde VVS '46 het tegendoelpunt. 2 minuten erna viel het 2de tegendoelpunt. We raakte hierdoor een beetje uit ons spel en probeerde toch ook een aanval op te zetten. Maar het ging moeizaam. We kregen weer een tegendoelpunt en 3-0 gingen we de rust in.

Met wat aanpassingen in de opstelling, probeerde we de schade wat in te perken. En dat gebeurde ook door een mooie aanval van Stefan. Hij wist de bal op het juiste moment af te geven aan Divine, en Divine kon hem mooi binnen tikken. 1-3 (33ste minuut). VVS '46 kreeg ook nog heel wat kansen, maar gelukkig stond Sverre goed te keepen. Onze jongens hebben hard geknokt in de 2de helft en ondanks onze nederlaag ben ik supertrots op ze dat ze karakter hebben getoont tot het laatste fluitsignaal.

Volgende week spelen we uit tegen Grasshoppers E2.