Grasshoppers E1 - Kolping Boys E4 uitslag 1-8

Datum

12 oktober 2013 14:00

Accommodatie

Onbekend

Kolping E4 heeft gistermiddag 1-8 gewonnen van Grasshoppers E1 in Hoogwoud. Op een beetje ongebruikelijke tijd (14.00 uur) werd afgetrapt. Vanaf het begin zette de ploeg van Berry de tegenstander onder druk met goed voetbal via de flanken, De ruststand was 0-3. De tweede helft denderde E4 over ze heen. Vooral tussen 30e en 45e minuut was het echt geweldig en werd er 5x gescoord.

De vader van Dylan heeft weer een mooi filmpje gemaakt. Als je op het linkje drukt kan iedereen de wedstrijd nog een keer bekijken. Tot dinsdag.