Corona maatregelen

Corona update: vanaf 31 maart trainen op "oude" tijden

30 maart 20:00  Als gevolg van het nieuwe beleid rondom de avondklok, wat morgenavond opschuift naar 22.00 uur, is het aangepaste trainingsschema niet meer nodig! Vanaf morgen kan er dus weer getraind worden op de "oude" tijden zoals aangegeven in het reguliere trainingsschema op onze site. Inkorten of eerder beginnen is dus niet meer nodig!meer »

Corona update: besmet? Hou je aan de regels!

25 maart 18:15  Afgelopen paar weken hebben we binnen de club te maken gekregen met een aantal corona besmettingen waar we eigenlijk wat ongerust over zijn. Sommige spelers/ speelsters zijn positief getest en blijken dan toch gewoon te gaan trainen/ spelen, terwijl dat niet de bedoeling is! Zeker als je kijkt naar het in deze periode weer oplopen van de besmettingen..... Hou je aan onderstaande regels ...meer »

Update vanuit het bestuur

24 januari 18:15  Beste vrienden van Kolping, leden, trainers en ouders, Begin december werd duidelijk dat het door de lockdown niet meer haalbaar is om de huidige competities volledig uit te spelen. De KNVB heeft eerder aangegeven dat er voor een herstart van de seniorencompetities in het amateurvoetbal twee scenario’s op tafel liggen.meer »

Voetballen in Corona tijd