Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Corona maatregelen

Corona maatregelen

‘Coronaversoepelingen’

4 oktober 0:00  Met de recent ingevoerde coronapas is de overheid helaas voorbijgegaan aan het feit dat wij een vereniging zijn. De naam zegt het al wij verenigen en dat doen wij samen met de mensen om ons heen. Wij sluiten dus niemand uit, iedereen is welkom ongeacht zijn of haar medische status, seksuele geaardheid, afkomst of geloof. meer »

225x gelezen

Corona update ivm de Regio Cup en de andere oefenwedstrijden in Juni…..

3 juni 14:15  Beste leden, spelers, ouders, verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers, Goed nieuws! Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.meer »

513x gelezen

Corona update: vanaf 31 maart trainen op "oude" tijden

30 maart 20:00  Als gevolg van het nieuwe beleid rondom de avondklok, wat morgenavond opschuift naar 22.00 uur, is het aangepaste trainingsschema niet meer nodig! Vanaf morgen kan er dus weer getraind worden op de "oude" tijden zoals aangegeven in het reguliere trainingsschema op onze site. Inkorten of eerder beginnen is dus niet meer nodig!meer »

101x gelezen

Corona update: besmet? Hou je aan de regels!

25 maart 18:15  Afgelopen paar weken hebben we binnen de club te maken gekregen met een aantal corona besmettingen waar we eigenlijk wat ongerust over zijn. Sommige spelers/ speelsters zijn positief getest en blijken dan toch gewoon te gaan trainen/ spelen, terwijl dat niet de bedoeling is! Zeker als je kijkt naar het in deze periode weer oplopen van de besmettingen..... Hou je aan onderstaande regels ...meer »

204x gelezen

Update vanuit het bestuur

24 januari 18:15  Beste vrienden van Kolping, leden, trainers en ouders, Begin december werd duidelijk dat het door de lockdown niet meer haalbaar is om de huidige competities volledig uit te spelen. De KNVB heeft eerder aangegeven dat er voor een herstart van de seniorencompetities in het amateurvoetbal twee scenario’s op tafel liggen.meer »

769x gelezen

Voetballen in Corona tijd

17 december 23:30  De afgelopen maand was er één zonder officiële wedstrijden. Toch hebben bijna alle jeugdteams doorgetraind want uiteindelijk wil je dat toch als speler: ‘je sport beoefenen’. In het begin wat opstart problemen voor de onderlinge wedstrijden maar al gauw konden we goede afspraken maken en waren er zaterdag veel onderlinge wedstrijdenmeer »

472x gelezen

Corona update 16 december

16 december 12:00  Na de persconferentie van het kabinet afgelopen maandag en de ontvangen regelgeving van de gemeente Alkmaar heeft het bestuur, in samenspraak met de technische coördinatoren, de volgende regels opgesteld t/m 19 januari.meer »

190x gelezen

Corona update van de KNVB 18 november

20 november 21:45  Na de persconferentie van gisteravond is het duidelijk dat we terugkeren naar de situatie van 14 oktober; dus trainen in viertallen op 1,5 meter afstand voor de senioren en jeugdteams die onderlinge wedstrijden mogen blijven spelen.meer »

364x gelezen

Amateurvoetbal schakelt over op 'Plan B'

6 november 13:15  In het amateurvoetbal staat het seizoen 2020/’21 in het teken van de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Behalve naar de onmogelijkheden, kijkt de KNVB ook naar wat wél kan en waarom dit zo belangrijk is. meer »

180x gelezen

Afspraken rondom Weekendactiviteiten

6 november 10:15  Zoals bekend zijn we er als club in geslaagd, ondanks de corona perikelen, om tijdens het weekend bezig te blijven met voetbal. Hoofdzakelijk op de zaterdag, maar zondag is wellicht ook een mogelijkheid. Wel is het zo dat dit heel wat appjes, telefoontjes en mails heeft gekost om dit te stroomlijnen; dit is grotendeels goed verlopen, maar het kan beter........meer »

319x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!