Actie Kolping chocoladepuzzel voor bedrijven

Een chocoladepuzzel voor jouw personeel!

Jouw personeel een leuke attentie geven tijdens de feestdagen en tegelijkertijd voetbalvereniging Kolping Boys steunen? Dat kan!  Leo van der Maale, eigenaar van Lagosse Chocolade, heeft speciaal voor voetbalvereniging Kolping Boys een chocoladepuzzel, van Belgische chocolade, geproduceerd. De Kolping chocoladepuzzel bestaat uit 40 puzzelstukjes en is leuk om te geven als cadeau of relatiegeschenk.

Kolping Boys zet in 2021 vol in op het renoveren van het terras bij het clubhuis. Je begrijpt, daar is geld voor nodig. Lagosse wil zijn steentje bijdragen. Doe jij ook mee?

Je kunt de Kolping chocoladepuzzel voor slechts  € 8,90 per stuk bestellen. Uw bestelling gaat via onderstaand formulier.

Bij een afname van minimaal 25 puzzels bezorgen wij in Alkmaar & omgeving in de periode 26 november - 11 december. Per omgaande ontvang je een factuur.

Doe mee!

Namens Kolping Boys bedankt!

Voor meer informatie: Jan Beuckens 06 24 12 74 12 of John van den Oord 06 39 11 05 88.

Screenshot_2021-10-18_at_12.59.06.png

Actie Kolping chocoladepuzzel voor bedrijven