Kolping Boys en AZ trappen openingsavond KIC af

Fabian Bijman, Kolping International Cup

OUDORP – De Kolping International Cup (KIC) wordt vrijdagavond 24 mei officieel afgetrapt. Aanwezigen worden getrakteerd op een sportieve avond vol voetbal, inspiratie en natuurlijk een lekker hapje en drankje.

Het programma start met twee oefenwedstrijden. Om 17.30 uur neemt de jeugd van Kolping Boys het vriendschappelijk op tegen AZ. Kolping Boys 12-1 speelt tegen AZ 11-1 en tegelijkertijd ontvangt Kolping Boys 13-1 de talenten van AZ 12-1.

Na de wedstrijden vindt de officiële opening van het toernooi plaats in het clubhuis. Vervolgens neemt Paul Brandenburg, hoofd jeugdopleiding van AZ, het woord. Hij verzorgt een presentatie over de unieke visie van AZ op talentontwikkeling.

Het programma in het clubhuis start om 19.00 uur. Op het complex wordt een feestplein ingericht waar vanaf 17.30 uur verschillende foodtrucks staan opgesteld. Om 21.00 uur wordt de openingsavond afgesloten.

Iedereen is van harte welkom voor een avond vol voetbal, lekker eten en drinken en een inspirerend inkijkje in de talentvisie van AZ.

Programma openingsavond Kolping International Cup, vrijdag 24 mei:
17.30 uur:

Kolping Boys 12-1 – AZ 11-1 (oefenwedstrijd)
Kolping Boys 13-1 – AZ 12-1 (oefenwedstrijd)

17.30-21.00 uur: Feestplein met foodtrucks
19.00-20.30 uur: Openingsbijeenkomst in clubhuis