Bierproeverij

Brouwerij Sancti Adalberti heeft zich bereid verklaard om voor ons een bierproeverij te organiseren met een selectie uit hun assortiment en hun gastheer Fred Krop is bereid gevonden om die avond het proces van bier maken en de geschiedenis van en fabricage bij de Egmondse brouwerij op een smaakvolle wijze te verzorgen.

Het belooft weer een gezellige avond te worden waarop we met zijn allen nog eens kunnen terugkijken en napraten over dit sportief wel heel bijzondere jaar in onze clubgeschiedenis.Voor bijpassende hapjes zal natuurlijk worden gezorgd.

Minimum leeftijd is 18 jaar.
nix-18-logo-png-transparent-1024x276.png

Inschrijven is verplicht, via onderstaand formulier.
Deelname is GRATIS!

Datum: vrijdag 5 juli