Zaterdag 14 maart KSV F3- Kolping Boys F3: 0-7

14 maart 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

Wat was het koud. De wind blies door je jas heen en als je geen handschoenen mee had (zoals Max en ik) dan had je het koud. Maar, voetbal is een sport voor kerels, dus we mogen niet piepen! En dat deden de mannen ook niet.

De eerste helft was het spel weer om van te smullen. KSV werd compleet van de mat gespeeld door mooie combinaties, individuele acties en hard werken van KB. De verdediging stond ijzersterk opgesteld, waardoor KSV er geen moment uit kon komen. Ik geloof dat onze keeper Sidney 1x een bal teruggespeeld kreeg van Yahya, anders heeft had hij denk ik de bal niet 1x hoeven raken in de eerste helft? De aanval was goed verzorgt door goed overspelen en aanvoer vanuit de verdediging. Met doelpunten van Jayden, Yahya, Yanick, Sebastian en 2x Timo was de ruststand zeer terecht weergegeven.

In de rust zeiden we tegen de jongens dat we wel eens met 20-0 zouden willen winnen. Dat wilden zij ook, dus vol goede moed en enthousiasme begonnen we aan de 2e helft. Helaas konden we het goede spel niet continueren. Het omruilen van de voorhoede voor de achterhoede resulteerde niet in de verwachte mega-afslachting. Niet meer dan 1 doelpunt wisten we nog te maken in de persoon van Ruben. We nog wat mogelijkheden kunnen creëren, maar helaas geen doelpunten. Ook dient gezegd dat KSV met een hele andere instelling op het veld stond. Ze creëerden opeens kansen, waren veel agressiever en  boden weerstand die we in de eerste helft niet hebben gevoeld. Doelman Yanick kon gelukkig wel zijn doel schoonhouden. De verdediging stond niet goed, iedereen liep overal en er was totaal geen aanvoer meer richting onze aanval. Die, op hun beurt, ook niet aan de verwachtingen konden voldoen. Kortom, een hele goede 1e helft en een minder goede 2e helft, maar wel weer 3 punten.

Zaterdag moeten we tegen, hoe kan het ook anders, KSV F2 uit. Dat is dan 12 punten weggehaald bij KSVJJJ