Sponsor nieuws

Onze sponsoren: Berries Bar & Kitchen en Hans van Brug Plaagdier beheersing

1 april 15:30  Sponsoren Berries Bar & Kitchen en Hans van Brug Plaagdier beheersing stellen zich persoonlijk voor. Deze sponsoren zijn aan Kolping Boys verbonden en daar zijn we ontzettend trots op. Wie ze zijn en wat ze doen lees je hier…meer »

Welkom (bij) Bruna!

4 maart 1:00  Onze trouwe Hoofdsponsor Albert Heijn heeft Kwalitaria deels verkleind en omgebouwd naar een super moderne Bruna Oudorp. Goed nieuws voor voetbal fans die van lezen houden want begin maart opent Bruna Oudorp een winkel op het Oudorperplein. meer »

Onze Sponsoren: Broekhuis en De Decoratieballon

28 januari 12:00  Broekhuis auto's en De Decoratieballon stellen zich persoonlijk voor. Deze sponsoren zijn aan Kolping Boys verbonden en daar zijn we ontzettend trots op. Wie ze zijn en wat ze doen lees je hier…meer »

WINTER WARRIOR

18 januari 10:00  Wapen je nu tegen de kou op het veld. Met fantastische aanbiedingen van onze kledingsponsor Sport 2000 / Soccer Center. De aanbiedingen zijn te bestellen via KOLPINGBOYS.CLUBWERELD.NL, betaling met iDEAL, en worden gratis thuisbezorgd in de regio Alkmaar. meer »

Actie feeststollen JOS ROOD groot succes!

13 januari 12:00  Actie feeststollen JOS ROOD: opbrengst €3.500 voor Kolping Boys! Met steun van Ronald Zeegers, eigenaar van bakkerij JOS ROOD, is het gelukt om €3.500 bijeen te brengen. Dit bedrag wordt aangewend voor het installeren van LED verlichting op ons sportcomplex aan de Nollen. De installatie was verouderd en aan vervanging toe. Met deze investering wordt er een start gemaakt met verduurzaming van het sportcomplex en een benodigde besparing in de energiekosten. meer »

Twee nieuwe sponsoren

17 december 23:30  Er zijn weer 2 nieuwe sponsoren aangesloten bij Kolping Boys, Voegbedrijf Pannekeet en Victorie Fietskoeriers. Hieronder stellen de sponsoren zich voor:meer »

Aanbieding van kledingsponsor Sport 2000 Soccer Center