Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Onze sponsoren: Berries Bar & Kitchen en Hans van Brug Plaagdier beheersing

1 april 15:30  Sponsoren Berries Bar & Kitchen en Hans van Brug Plaagdier beheersing stellen zich persoonlijk voor. Deze sponsoren zijn aan Kolping Boys verbonden en daar zijn we ontzettend trots op. Wie ze zijn en wat ze doen lees je hier…meer »

152x gelezen

Welkom (bij) Bruna!

4 maart 1:00  Onze trouwe Hoofdsponsor Albert Heijn heeft Kwalitaria deels verkleind en omgebouwd naar een super moderne Bruna Oudorp. Goed nieuws voor voetbal fans die van lezen houden want begin maart opent Bruna Oudorp een winkel op het Oudorperplein. meer »

348x gelezen

Onze Sponsoren: Broekhuis en De Decoratieballon

28 januari 12:00  Broekhuis auto's en De Decoratieballon stellen zich persoonlijk voor. Deze sponsoren zijn aan Kolping Boys verbonden en daar zijn we ontzettend trots op. Wie ze zijn en wat ze doen lees je hier…meer »

287x gelezen

WINTER WARRIOR

18 januari 10:00  Wapen je nu tegen de kou op het veld. Met fantastische aanbiedingen van onze kledingsponsor Sport 2000 / Soccer Center. De aanbiedingen zijn te bestellen via KOLPINGBOYS.CLUBWERELD.NL, betaling met iDEAL, en worden gratis thuisbezorgd in de regio Alkmaar. meer »

236x gelezen

Actie feeststollen JOS ROOD groot succes!

13 januari 12:00  Actie feeststollen JOS ROOD: opbrengst €3.500 voor Kolping Boys! Met steun van Ronald Zeegers, eigenaar van bakkerij JOS ROOD, is het gelukt om €3.500 bijeen te brengen. Dit bedrag wordt aangewend voor het installeren van LED verlichting op ons sportcomplex aan de Nollen. De installatie was verouderd en aan vervanging toe. Met deze investering wordt er een start gemaakt met verduurzaming van het sportcomplex en een benodigde besparing in de energiekosten. meer »

289x gelezen

Twee nieuwe sponsoren

17 december 23:30  Er zijn weer 2 nieuwe sponsoren aangesloten bij Kolping Boys, Voegbedrijf Pannekeet en Victorie Fietskoeriers. Hieronder stellen de sponsoren zich voor:meer »

396x gelezen

Aanbieding van kledingsponsor Sport 2000 Soccer Center

16 december 9:45  Leden van Kolping Boys krijgen gedurende de lockdown -20% korting op de gehele collectie van Sport 2000 Soccer Center. Deze korting geldt op alle voetbalschoenen, sneakers, Nike Tech Fleece, Equalite, Voetbalpakken en ga zo maar door. De korting geldt niet op Club kleding van Kolping Boys.meer »

180x gelezen

Nieuwe sponsoren: Schemmekes Schilderwerken en Saar aan Huis

15 november 22:00  Schemmekes Schilderwerken en Saar aan Huis stellen zich persoonlijk voor. Deze sponsoren verbinden zich aan Kolping Boys en daar zijn we ontzettend trots op. Wie ze zijn en wat ze doen lees je hier…meer »

241x gelezen

Sport 2000 Soccer Center aanbiedingen

15 november 16:30  Aanbiedingen 5-12 en Feestdagen 2020 Te bestellen in de winkel of op Kolpingboys.clubwereld.nlmeer »

215x gelezen

ING en Kolping Boys verlengen sponsoring met 3 jaar

8 oktober 15:00  Kolping Boys en ING blijven na zes succesvolle jaren ook de komende drie jaar samenwerken. Het sponsorcontract met hoofdsponsor ING is per 1 september verlengd. ING verlengt de komende tijd de contracten met meer dan 500 amateurvoetbalverenigingen.meer »

336x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!