Sponsor nieuws - Kolping Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Klaar voor de competitiestart

15 augustus 11:15  Er zijn in de zomerstop weer werkzaamheden verricht om het complex klaar te maken voor het komende voetbalseizoen. Zo heeft clubman en sponsor Antoine Kemps de vloer van kleedkamer 13 onderhanden genomen. Vakwerk! Good-old Jaap Zonneveld heeft de buitenkant van ons clubhuis weer seizoen klaar gemaakt, en Piet Ursem struiken gesnoeid en onkruid gewied. Bedankt Antoine, bedankt Jaap, bedankt Piet, bedankt alle vrijwilligers die in de zomerstop aan de slag zijn geweest op ons complex!meer »

214x gelezen

KIES JIJ VOOR DOOF OF BLIND?

21 juli 21:15  Mensen met het Ushersyndroom hebben geen keuze want zij worden doof en blind Om een behandeling mogelijk te maken wandelen wij mee met ‘Nederland wandelt voor Usher’ Team Alkmaar wandelt voor Ushersyndroom Steun je ons?meer »

119x gelezen

HAPPEN & FIETSEN vrijdag 7 juli 2023

11 juli 0:15  Tour langs sponsors van Kolping Boys met ‘de harde kern’ van vrijwilligers en supporters Wij hebben genoten, maar ook de sponsors.meer »

345x gelezen

Nieuwe sponsor en kleding leverancier: SMP Sportscare

7 juni 19:15  SMP Sportscare is de nieuwe sponsor en kleding leverancier van Kolping Boys. SMP Sportscare is gevestigd aan de Zeppelinstraat 4 in Heerhugowaard. Leden zijn daar van harte welkom, dagelijks van 09:00 - 17:00 voor Kolping Boys kleding van Jako. Bellen mag ook! showroom/kantoor 072-7210980. De vernieuwde kleding webshop is klaar.meer »

512x gelezen

Sponsor nieuws: ALTIJD AL IN DE CHOCOLADE WILLEN WERKEN???

19 mei 0:30  DIT IS JOUW KANS! Vakantiekrachten gezocht! Ben jij op zoek of ken je vrienden of familie die nog vakantiewerk zoeken? Lagosse Chocolade is een producent van Chocolade geschenkartikelen, die zich kenmerkt door het gebruikt van hoogwaardige kwaliteit chocolade.Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vakantiekrachten voor de periode eind mei 2023 t/m eind August 2023. Als vakantiekracht werk je mee in ons productie proces voor chocolade op de diverse afdelingen. meer »

160x gelezen

Oud Kolping Boys speler Robert van Bokhorst overleden

11 mei 17:30  Op dinsdag 9 mei is oud-speler, en directeur/eigenaar van Miko Koffie Noord-Holland, Robert van Bokhorst overleden. Hij is 54 jaar geworden. Leden van Kolping Boys kennen Robert waarschijnlijk als vader van 'De Koffie Broers', Mike en Ferry, die elke zaterdagmorgen heerlijke koffie serveren vanuit hun Koffie-Food truck op het pleintje voor ons clubhuis. Zelf heb ik het genoegen gehad om met Robert te voetballen in verschillende senioren teams. Wij wensen Carolien, Mike, Ferry en de overige familieleden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. meer »

359x gelezen

Sponsor nieuws: Vacature: Caissière Albert Heijn

16 april 12:45  Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten...meer »

114x gelezen

Eerste boek overhandigd aan hoofdsponsor

31 maart 15:15  Vandaag het eerste boek overhandigd aan Robin de Goede hoofdsponsor van Kolping Boys. Morgenochtend worden de boeken uitgedeeld aan de trainers en leiders van 8.00 uur tot 13.30 uur. Maandag start de spaaractie bij AH Oudorp.meer »

233x gelezen

De voetbalplaatjes!!!

27 maart 21:30  Vanaf dit weekend komen de boeken voor de nieuwe actie voetbalplaatjes binnen, zaterdag kunnen de trainers of begeleiders van de teams de boeken afhalen van 8.00 uur tot 13.30 uur. De boeken worden uitgereikt door Robin de Goede en Floris Kemps. Maandag 3 april begint de spaaractie.meer »

406x gelezen

Contractverlenging met hoofdsponsor AH Oudorp

9 maart 0:00  AH Oudorp en Kolping Boys hebben het hoofd sponsorcontract verlengd met opnieuw 5 jaar. Kolping Boys is AH Oudorp zeer dankbaar voor het vertrouwen en de ontstane samenwerking. AH Oudorp is trots om Hoofd sponsor te zijn van de grootste voetbalvereniging van Alkmaar en omstreken.meer »

399x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!