Sponsor nieuws

Trotse sponsors van Kolping Boys

20 april 17:45  Trotse sponsors van Kolping Boys nemen als eerste zitting in de skybox. René Schmidt, Carolien van Bokhorst, Robin de Goede en Erik Burger voorzitter Kolping Boys.meer »

Onthulling Heineken 0.0 Skybox

10 april 21:45  Tijdens het FC-Vers evenement op zaterdag 16 april wordt de Heineken 0.0 Skybox officieel onthuld. De Skybox komt te staan aan de noordkant langs het A-veld, schuin tegenover de hoofdtribune. De opening is om 14:30 uur, vlak voor de wedstrijd Kolping Boys zaterdag 1 - Het officièle Nationaal Artiesten Elftal.meer »

Sponsornieuws: RDL vloerverwarming

18 maart 12:45  RDL vloerverwarming verbond zich voor 3 seizoenen aan Kolping Boys! RDL zit op de: Otterkoog 7A 1822 BW Alkmaar (industrieterrein Beverkoog) info@vloerverwarmingnoordholland.nl 072 785 5410meer »

Nieuwe foodtruck voor De Koffie Broers

15 maart 20:30  Mike en Ferry van De Koffie Broers staan trots met hun nieuwe koffie foodtruck bij Kolping Boys. Mooi zo’n samenwerking!

Van onze sponsors: Bestel nu voor O&N 2021

30 december 23:15  Bestel nu je Fruits de Mer voor Oud en Nieuw. Met héél véél versgevangen Fruits de Mer maken de Eendracht en Fish Tales Oud&Nieuw dit jaar extra feestelijk voor thuis. Bestel via de website van De Eendracht!meer »

Kolping in het nieuws: Verrassing

25 december 11:30  Lagosse Chocolade uit Heerhugowaard en voetbalvereniging Kolping Boys hebben deze week ouderen in Oudorp verrast met een mooie kerstattentie: De Kolping Boys chocoladepuzzel. De puzzel, bestaande uit 40 puzzelstukjes en van echte Belgische chocolade, werd met het oog op de feestdagen speciaal voor Kolping Boys geproduceerd. De puzzel was via de webshop van de Oudorpse vereniging en via Albert Heijn Oudorp voor een speciale prijs te koop. Met de opbrengst zette Kolping Boys in op het renoveren van het terras van het clubgebouw.meer »

Van onze sponsors: 'To go'-bar bij De Eendracht in ‘t IJkgebouw

20 december 18:00  Lieve gasten, Met pijn in ons hart hebben wij de deuren van De Eendracht in ‘t IJkgebouw moeten sluiten. Maar, niet getreurd, ook met deze sluiting doen we er alles aan om er toch voor jullie te zijn! Onze koffiebar op het terras is daarom dagelijks geopend voor een heerlijk drankje, hapje en een portie eendrachtige gezelligheid. 😌 Blijf allemaal gezond en laten we in het nieuwe jaar proosten op betere tijden! 🍻meer »

Kolping chocoladepuzzel nu ook te koop bij Albert Heijn Oudorp!

23 november 18:15  De chocoladepuzzel van Kolping Boys is nu voor slecht 8,90 te koop en hiermee steunt u Kolping Boys. Leo van der Malen, eigenaar van Lagosse Chocolade, heeft speciaal een chocolade puzzel, van Belgische chocolade, geproduceerd. Nu dus ook te koop bij Albert Heijn Oudorp!meer »

Sponsors: Kolping chocolade puzzel van Lagosse Chocolade

18 november 0:30  Leo van der Maale van Lagosse Chocolade heeft speciaal voor Kolping Boys een puzzel van Belgische chocolade geproduceerd. Lagosse Chocolade is een familiebedrijf en actief als producent van chocoladeproducten. Dit moderne chocoladefabriek (uit Heerhugowaard) richt zich op een nieuwe trend, te weten gepersonaliseerde chocolade. De Kolping chocolade puzzel is een mooi voorbeeld hiervan; een Kolping fotocollage afgedrukt op chocolade.meer »

Voetbalpassie actie: Super mooi bedrag