Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kolping in het nieuws

Kolping in het nieuws

Kolping in het Nieuws: Danielle Roeper

17 oktober 11:45  Het Alkmaars Nieuwsblad is gestart met verhalen over vrijwilligers van de Alkmaarse voetbalclubs. Voor Kolping Boys komt Danielle Roeper aan het woord. Mooie promotie voor onze club. meer »

309x gelezen

Burgemeester Alkmaar in gesprek met deelnemers maatschappelijk toernooi Sport-Z

9 oktober 0:30  Afgelopen donderdag verraste de nieuwe burgemeester van Alkmaar, Anja Schouten, de deelnemers van het maatschappelijk sporttoernooi van de Stichting Sport-Z, met een bezoek en nam uitgebreid de tijd om met hen te spreken en hen aan te moedigen in de strijd. meer »

103x gelezen

Uit de oude doos (35): Kolping Boys in de Volkskrant

3 oktober 11:15  Nederland kent anno 2021 circa 2900 veldvoetbalverenigingen waarvan zo’n 430 verenigingen tot ons eigen district West 1 behoren. Veel van die verenigingen hebben afkortingen als clubnaam en het is vaak verrassend om te ontdekken waar die afkortingen voor staan want de meest voor de hand liggende verklaring is lang niet altijd de juiste.meer »

183x gelezen

Potret van Gerard Floris in Oudorpertijden

24 mei 1:00  In de mei editie van het digitale magazine "Oudorpertijden' staat een interview met Gerard Florisl. Gerard is oud vice-voorzitter en erelid van onze vereniging en als lid van de Werkploeg nog altijd nauw betrokken bij Kolping Boys. Een aanrader om de 'Oudorpertijden' te lezen en je te abonneren. Lees hier verder...meer »

199x gelezen

Portret van Dick Veel in Oudorpertijden

13 april 11:15  In de april editie van het digitale magazine "Oudorpertijden' staat een interview met Dick Veel. Dick (of Dirk) is oud voorzitter en erelid van onze vereniging en als archivaris en lid van de Beheerscommissie nog altijd nauw betrokken bij Kolping Boys. Een aanrader om de 'Oudorpertijden' te lezen en je te abonneren. Lees hier verder...meer »

375x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!