Kolping in het nieuws - Kolping Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kolping in het nieuws

Kolping in het nieuws

Kolping in het nieuws: Gebroeders Kee in flow

4 februari 10:45  In het NHD van zaterdag 4 februari staat een mooi artikel over Thijmen en Steije Kee. Beide vanuit de jeugd doorgestroomd naar de Zondag 1 en daar ondertussen al weer enige tijd vaste krachten. meer »

176x gelezen

Kolping in het nieuws: Reus kijkt z’n ogen uit na stap van AZ naar Beveren

3 februari 11:45  Het gaat goed in België met oud Kolping Boys keeper Beau Reus. In dit artikel in het NHD van 27 januari vertelt Beau alles over zijn overstap naar Beveren.meer »

304x gelezen

Kolping in het nieuws: Voetbal en verantwoord genieten

16 april 20:15  KNVB, HEINEKEN en KOLPING BOYS zetten zich in voor gezonde sportomgeving. Vandaag lieten KNVB en Heineken Nederland zien dat voetbal en verantwoord genieten prima samen gaan. Ze deden dit bij voetbalvereniging Kolping Boys in Alkmaar. De club stond de hele dag in het teken van een gezonde voetbalbeleving.meer »

172x gelezen

Kolping in het nieuws: Nick Korssen scoorde al 15 keer dit seizoen

13 april 19:45  Nick Korssen scoorde al 15 keer dit seizoen...maar alleen regen Meervogels. Nick korssen, aanvaller van de zaterdagselectie van Kolping Boys, heeft dit weekend voor een unieke prestatie gezorgd door in één wedstrijd zijn doelpuntentotaal van dit seizoen te verdrievoudigen. Op zich zijn er meer spelers die dit hebben gepresteerd ware het niet dat Korssen tot zaterdag vijfmaal had gescoord en na de thuiswedstrijd van Kolping Boys zat. 1 tegen Meervogels ineens op vijftien treffers staat.meer »

182x gelezen

Kolping in het nieuws: Cor van Westerop, materiaalman bij AZ

16 maart 20:15  De nu 71 jarige Cor van Westerop begon in 1984 als materiaalman bij AZ. Dit heeft hij tot 2006 gedaan. In zijn domein had Cor aan het plafond de namen van de spelers en trainers met wie hij had gewerkt op briefjes geschreven en aan het plafond vastgeplakt. Cor van Westerop, oorspronkelijk metselaar, staat nog bijna dagelijks bij Kolping Boys uit Oudorp keeperstraining te geven van jeugd tot aan het tweede van de club.meer »

395x gelezen

Kolping in het nieuws: Gemengd voetbal

4 maart 16:15  GEMENGD VOETBAL IS BIJ V.V. KOLPING BOYS NIET MEER DAN NORMAAL Sinds 2019 is gemengd voetballen bij v.v. Kolping Boys de norm. Alle jongens en meiden spelen tot twaalf jaar in gemengde teams en pas daarna krijgt geslacht bij de teamindelingen een rol. Een van de kartrekkers van dit beleid was Kristin Bosman-Stoop, voormalig Hoofd Opleiding Meiden bij de vereniging uit Alkmaar. “Tot twaalf jaar is er gewoon geen verschil”, zegt ze. “Soms is de jongen wat groter dan het meisje, soms is het andersom, en ze voetballen allemaal even fanatiek.”meer »

167x gelezen

Kolping in het nieuws: De 3e helft bij Groots Alkmaar

11 februari 16:30  De Derde Helft (bij Kolping en Alcmaria Victrix) was een item in uitzending 4 op 1 februari van GROOTS ALKMAAR. Presentator Hugo Koeman interviewt John van den Oord over 'De 3e helft'. Dit initiatief van het Ouderenfonds en de Vriendenloterij tovert sportkantines om in ontmoetingsruimtes voor senioren, met name om samen allerlei leuke, gezellige en actieve dingen te doen. meer »

425x gelezen

Kolping in het nieuws: ’Jubileum’ voor Gino van Kessel

26 januari 19:30  Oud Kolping Boys speler Gino van Kessel kun je met recht een avonturier noemen. De 28-jarige Alkmaarse voetballer tekende vorige week een contract bij zijn zestiende club, in het tiende land. In ieder geval het komende half jaar speelt hij in de kleuren van Gyirmót FC in de Hongaarse eredivisie.meer »

306x gelezen

Kolping in het nieuws: Yusuf Barasi langer bij AZ

22 januari 15:30  Oud Kolping Bous speler Yusuf Barasi tekent bij tot 2025. bovendien schuift hij definitief door van Jong AZ naar de A-selectie. Gefeliciteerd Yusuf, en succes in de A-selectie van AZ.meer »


Kolping in het nieuws: Verrassing

25 december 11:30  Lagosse Chocolade uit Heerhugowaard en voetbalvereniging Kolping Boys hebben deze week ouderen in Oudorp verrast met een mooie kerstattentie: De Kolping Boys chocoladepuzzel. De puzzel, bestaande uit 40 puzzelstukjes en van echte Belgische chocolade, werd met het oog op de feestdagen speciaal voor Kolping Boys geproduceerd. De puzzel was via de webshop van de Oudorpse vereniging en via Albert Heijn Oudorp voor een speciale prijs te koop. Met de opbrengst zette Kolping Boys in op het renoveren van het terras van het clubgebouw.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!