Kolping in het nieuws - Kolping Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kolping in het nieuws

Kolping in het nieuws

Kolping in het nieuws: Robin Blom bij AZ

10 september 12:45  Robin Blom, oud speelster uit de MO15 bij Kolping Boys maakte samen met veel van haar teamgenoten de overstap van VV Alkmaar naar de in het vrouwenvoetbal teruggekeerde meervoudig landskampioen AZ. Lees hier meer over in het NHD.meer »

244x gelezen

Kolping in het nieuws: Topscorers Joey Gijzen en Dennis Konijn

3 juni 19:45  Kolping Boys begint zondag aan de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie in Den Haag tegen TAC’90. Met de nummers een en twee van de regionale topscorerslijst in de gelederen. De doelpuntenhonger van Dennis Konijn en Joey Gijzen is nog lang niet gestild.meer »

208x gelezen

Kolping in het nieuws: Beau REUS doelman in het elftal van het jaar

27 mei 19:00  Oud Kolping Boys keeper Beau Reus heeft zich weer laten gelden in België. Beau werd door volgers van de Challenger Pro League (trainers, assistent-coaches, journalisten, analisten) gekozen tot doelman in het 'XI van het Jaar'. Gefeliciteerd Beau!meer »


Kolping in het nieuws: Quinten van den Heerik speelt zich in de kijker

27 mei 18:45  Oud Kolping Boys speler Quinten van den Heerik beleefde op de valreep van de competitie een hoogtepunt door in 2 wedstrijden 4 keer te scoren voor zijn huidige club Telstar. Reden voor een interview in het NHD.meer »

175x gelezen

Kolping in het nieuws: Nick Plomper

3 april 20:45  Onderstaande stukje over oud 1e elftal keeper Nick Plomper, met de titel' 'Plomper heeft geen spijt van zijn overstap', stond in het NHD van afgelopen zaterdag.meer »

857x gelezen

Kolping in het nieuws: Gebroeders Kee in flow

4 februari 10:45  In het NHD van zaterdag 4 februari staat een mooi artikel over Thijmen en Steije Kee. Beide vanuit de jeugd doorgestroomd naar de Zondag 1 en daar ondertussen al weer enige tijd vaste krachten. meer »

282x gelezen

Kolping in het nieuws: Reus kijkt z’n ogen uit na stap van AZ naar Beveren

3 februari 11:45  Het gaat goed in België met oud Kolping Boys keeper Beau Reus. In dit artikel in het NHD van 27 januari vertelt Beau alles over zijn overstap naar Beveren.meer »

457x gelezen

Kolping in het nieuws: Voetbal en verantwoord genieten

16 april 20:15  KNVB, HEINEKEN en KOLPING BOYS zetten zich in voor gezonde sportomgeving. Vandaag lieten KNVB en Heineken Nederland zien dat voetbal en verantwoord genieten prima samen gaan. Ze deden dit bij voetbalvereniging Kolping Boys in Alkmaar. De club stond de hele dag in het teken van een gezonde voetbalbeleving.meer »

243x gelezen

Kolping in het nieuws: Nick Korssen scoorde al 15 keer dit seizoen

13 april 19:45  Nick Korssen scoorde al 15 keer dit seizoen...maar alleen regen Meervogels. Nick korssen, aanvaller van de zaterdagselectie van Kolping Boys, heeft dit weekend voor een unieke prestatie gezorgd door in één wedstrijd zijn doelpuntentotaal van dit seizoen te verdrievoudigen. Op zich zijn er meer spelers die dit hebben gepresteerd ware het niet dat Korssen tot zaterdag vijfmaal had gescoord en na de thuiswedstrijd van Kolping Boys zat. 1 tegen Meervogels ineens op vijftien treffers staat.meer »

241x gelezen

Kolping in het nieuws: Cor van Westerop, materiaalman bij AZ

16 maart 20:15  De nu 71 jarige Cor van Westerop begon in 1984 als materiaalman bij AZ. Dit heeft hij tot 2006 gedaan. In zijn domein had Cor aan het plafond de namen van de spelers en trainers met wie hij had gewerkt op briefjes geschreven en aan het plafond vastgeplakt. Cor van Westerop, oorspronkelijk metselaar, staat nog bijna dagelijks bij Kolping Boys uit Oudorp keeperstraining te geven van jeugd tot aan het tweede van de club.meer »

492x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!