Kolping in het nieuws

Kolping in het nieuws: Afscheid van boegbeelden

2 juni 20:30  Uit het Alkmaars Dagblad van woensdag 29 mei: KOLPING BOYS NEEMT AFSCHEID VAN BOEGBEELDEN EN DOET DAT BIJ ALKMAARSCHE BOYS. Naast het afscheid van 7 spelers, en de trainer van Zaterdag 1 werd Thijs van den Oord, door voorzitter Erik Burger, gehuldigd als Bijzonder lid van Kolping Boys.meer »

Kolping in het nieuws: Met Klanker weer de beste

29 mei 10:15  Het NHD pakte met twee pagina's in de krant van maandag uit over het kampioenschap van Heren 1, met koppen als 'Kolping in extase' en ' Met Klanker weer de beste'.meer »

Kolping in het nieuws: KNVB districtsbeker

10 mei 12:00  Na de historische winst van de KNVB districtsbeker is Kolping Boys veelvuldig in het nieuws, o.a in het Noord Hollands Dagblad, op de site van Het Amsterdamsche voetbal en op de website van sv Huizen.meer »

Kolping in het nieuws: Internationaal topvoetbal bij Kolping Boys

1 mei 0:15  Uit ' Oudorpertijden': OUDORP – Internationaal topvoetbal keert terug in Oudorp. In het weekend van 25 en 26 mei organiseert voetbalvereniging Kolping Boys de Kolping International Cup. De eerste editie van het jeugdtoernooi kan direct rekenen op een indrukwekkend deelnemersveld.meer »

Kolping in het nieuws: Primeur voor Kolping Boys

29 april 0:15  Uit het Noord-Hollands Dagblad: Kolping Boys heeft voor het eerste in het bestaan van de club de districtsfinale gehaald. Derde klasse Elinkwijk werd met klinkende cijfers verslagen. Het eindigde in Utrecht in 0-6. Lees verder in het artikel van het NHD.meer »

Kolping in het nieuws: De jubileum reünie

21 april 17:15  Alkmaar Centraal was afgelopen vrijdagavond aanwezig bij de reünie ter gelegenheid van ons 85 jarig jubileum en maakte daar een leuk stukje van....meer »

Nouredin Atroshy gescout door de AZ VOETBALSCHOOL

25 november 11:15  Nouredin Atroshy gaat starten bij de AZ VOETBALSCHOOL. Hij speelt zowel linksback als rechtsbuiten in de JO10-1. Nouredin is linksbenig ala Messi, zijn favoriet.meer »

Kolping in het nieuws: Quinten van den Heerik - Goudhaantje

21 oktober 17:30  Quinten van den Heerik kwam afgelopen week weer in het nieuws door zijn winnende goal, in blessuretijd, tegen MVV. En dat was niet de eerste keer dit seizoen. Zie onderstaand verslag uit het NHD.meer »

Kolping in het nieuws: Robin Blom bij AZ

10 september 12:45  Robin Blom, oud speelster uit de MO15 bij Kolping Boys maakte samen met veel van haar teamgenoten de overstap van VV Alkmaar naar de in het vrouwenvoetbal teruggekeerde meervoudig landskampioen AZ. Lees hier meer over in het NHD.meer »

Kolping in het nieuws: Topscorers Joey Gijzen en Dennis Konijn

3 juni 19:45  Kolping Boys begint zondag aan de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie in Den Haag tegen TAC’90. Met de nummers een en twee van de regionale topscorerslijst in de gelederen. De doelpuntenhonger van Dennis Konijn en Joey Gijzen is nog lang niet gestild.meer »