Arbitrage nieuws

Week van de scheidsrechter: Uitnodiging voor AZ - GA Eagles

21 september 14:30  In het kader van de week van de scheidsrechter (25 sept - 3 okt) nodigt Kolping Boys zijn scheidsrechters uit voor de wedstrijd AZ - Go Ahead Eagles op zondag 26 september.meer »

#SCHEIDSBEDANKT Broodjes en soep voor onze scheidsrechters

6 oktober 19:15  Namens alle leden en met een bijdrage van de KNVB hebben we onze scheidsrechters afgelopen zaterdag en zondag getrakteerd op een broodje shoarma en linzensoep. Speciale dank aan Sher Atroshy en Jan Bernaards die vrijdagavond 2 uur in de kantine keuken hebben gestaan voor de bereiding van de soep en het vlees. Bedankt Sher en Jan! ..... en #SCHEIDSBEDANKTmeer »

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER

21 september 12:30  Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.meer »

Nick Lakeman nieuwe scheidsrechterscoördinator

13 april 12:15  Met scheidsrechter en voetballer Nick Lakeman (19) hebben we weer scheidsrechterscoördinator. Nick gaat de komende maanden, voor zover dat nodig is, kennismaken met de overige scheidsrechters, wedstrijdsecretarissen en iedereen die binnen onze club betrokken is bij de arbitrage. Volgend seizoen pakt hij zijn nieuwe rol als coördinator echt op. Succes Nick!

#scheidsbedankt : Taart voor onze scheidsrechters

7 oktober 12:00  Kolping Boys trakteert dit weekend alle scheidsrechters op gebak op sportcomplex De Nollen.meer »

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER

6 oktober 0:00  Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 7 tot en met 15 oktober 2017. Kolping Boys zet zijn scheidsrechter ook in het zonnetje, o.a. met gebak in het weekend van 7/8 oktober! #scheidsbedanktmeer »

Verduidelijking spelregelwijziging amateurvoetbal

10 februari 16:45  Tijdens de jaarlijkse vergadering van de Annual Business Meeting van de IFAB zijn mede op verzoek van nationale bonden, een aantal voorstellen gedaan om verduidelijkingen op de Spelregels aan te brengen. Hieronder worden alleen die verduidelijkingen weergegeven die belangrijk zijn voor en betrekking hebben op het Amateurvoetbal.meer »

Scheidsrechters bedankt

10 oktober 0:00  Dit weekend werden onze scheidsrechters in het zonnetje gezet, in het kader van de "Week van de scheidsrechter". Met een attentie in de vorm van een scoreblokje van de KNVB en taart van het bestuur van Kolping Boys. Namens alle leden: Scheidsrechters Bedankt!

Week van de scheidsrechter

30 september 12:15  Net als vele andere verenigingen schenkt Kolping Boys extra aandacht aan de Week van de Scheidsrechter. Deze week begint officieel zaterdag 1 oktober. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat in de Week van de Scheidsrechter centraal. De ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zoveel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten. Dit seizoen staat 1 tot en met 9 oktober in het teken van de Week van de Scheidsrechter.meer »

Nieuwe spelregels: Wat verandert er?

24 juli 12:30  De spelregelcommissie van de FIFA heeft de spelregels dit jaar flink aangepast. Veel aanpassingen zijn vooral tekstueel. Het doel was om het korter en bondiger te omschrijven. Dat is gelukt, het ‘boek’ is bijna de helft minder dik. Verder is een aantal inhoudelijke wijzigingen in de regels doorgevoerd.meer »