Arbitrage nieuws - Kolping Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Arbitrage nieuws

Arbitrage nieuws

Nieuwe pupillenscheidsrechters

27 mei 15:15  Vorige week zijn in totaal 9 leden geslaagd voor de KNVB cursus SPELBEGELEIDER/ PUPILLENSCHEIDSRECHTER. Na 2 cursusavonden met tussendoor 2 stagewedstrijden, ontvingen zij uit handen van cursusleider Rob Overkleeft hun diploma.meer »

130x gelezen

De cursus spelleider/pupillenscheidsrechter van de KNVB gaat door.

13 maart 13:45  De cursus spelleider/pupillenscheidsrechter van de KNVB gaat door. En er is nog ruimte om je aan te melden. De cursus bestaat uit 2 woensdagavonden: 29 maart en 12 april, van 19:00-21:30 uur, en wordt gehouden op ons complex. De cursus is gratis voor leden, ouders en vrijwilligers. meer »

89x gelezen

Scheidsrechter Info Avond

10 februari 0:45  Voor iedereen die fluit of vlagt of interesse heeft! Fluit of vlag je soms al en wil je ondersteuning, heb je vragen of lijkt het je leuk om hierover in gesprek te gaan? Wij nodigen je graag uit voor de info avond medio maart.meer »

121x gelezen

Nieuwe pupillenscheidsrechters van start gegaan

6 november 23:45  Afgelopen zaterdag hebben Rafael van Heijningen (links op de foto) en Janiek Bos (rechts op de foto) allebei een pupillenwedstrijd begeleid. Voor Janiek was het zijn eerste wedstrijd als scheidsrechter op een half veld. Voor Rafael was het de tweede keer dat hij bij Kolping Boys een wedstrijd heeft gefloten op een half veld. Beide spelen bij Kolping Boys in de JO14-4, maar zijn ook super gemotiveerd om scheidsrechter te worden.meer »

230x gelezen

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER was weer geslaagd

17 oktober 10:45  Van 1 oktober tot 9 oktober vond de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats, het moment om onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zie onderstaande foto's. #SCHEIDSBEDANKT!meer »

190x gelezen

Cursus Spelbegeleider / Pupillenscheidsrechter

20 september 14:00  Wil jij ons helpen en scheidsrechter/spelbegeleider worden? We hebben gemiddeld 30 wedstrijden per weekend. Om deze wedstrijden goed te laten verlopen hebben wij de hulp van scheidsrechters nodig. Het is voor ons als vereniging belangrijk dat wij over voldoende goed opgeleide scheidsrechters beschikken. Lijkt het je leuk om scheidsrechter te worden? Dan willen wij je hierin graag ondersteunen! Binnenkort start er op onze club een KNVB cursus! De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar. Deze oproep geldt voor leden en OUDERS van leden!meer »

925x gelezen

Week van de scheidsrechter: Uitnodiging voor AZ - GA Eagles

21 september 14:30  In het kader van de week van de scheidsrechter (25 sept - 3 okt) nodigt Kolping Boys zijn scheidsrechters uit voor de wedstrijd AZ - Go Ahead Eagles op zondag 26 september.meer »

349x gelezen

#SCHEIDSBEDANKT Broodjes en soep voor onze scheidsrechters

6 oktober 19:15  Namens alle leden en met een bijdrage van de KNVB hebben we onze scheidsrechters afgelopen zaterdag en zondag getrakteerd op een broodje shoarma en linzensoep. Speciale dank aan Sher Atroshy en Jan Bernaards die vrijdagavond 2 uur in de kantine keuken hebben gestaan voor de bereiding van de soep en het vlees. Bedankt Sher en Jan! ..... en #SCHEIDSBEDANKTmeer »

716x gelezen

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER

21 september 12:30  Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.meer »

503x gelezen

Nick Lakeman nieuwe scheidsrechterscoördinator

13 april 12:15  Met scheidsrechter en voetballer Nick Lakeman (19) hebben we weer scheidsrechterscoördinator. Nick gaat de komende maanden, voor zover dat nodig is, kennismaken met de overige scheidsrechters, wedstrijdsecretarissen en iedereen die binnen onze club betrokken is bij de arbitrage. Volgend seizoen pakt hij zijn nieuwe rol als coördinator echt op. Succes Nick!

861x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!