Zaterdag 21 maart, KSV F2-Kolping Boys F3, 1-1

Datum

21 maart 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag voor de 4e keer dit jaar tegen KSV. Na vorige week de F3 met 7-0 te hebben verslagen en thuis 2x overwinning van 2-1, konden we vandaag de 12 punten veilig stellen door de F2 even in te pakken. Helaas kwamen we niet verder dan een teleurstellende 1-1 en bleven we steken op 10 punten. En dat bleek achteraf extra jammer omdat medekoploper Reiger Boys gelijk had gespeeld en KSV F3 knap had gewonnen van Dynamo F1. We hadden dus een goeie stap kunnen maken, maar helaas.

De eerste helft begonnen we met Ruben op doel. We waren weer heer en meester, veel aan de bal, mooie aanvallen, maar konden helaas niet echt doordrukken. De bal vloog 1x op de lat en 2x op de paal. Ook de keeper van KSV verrichtte een paar belangrijke reddingen, waardoor we helaas met maar 0-1 de rust in gingen. Een knap doelpunt van Yanick, die weer precies op het juiste plekkie stond. Tussendoor heeft Ruben nog wel een paar goeie reddingen verricht.

De 2e helft stond Yahya onder de lat. Ook nu waren we weer beter, maar toch kwam KSV wel meer druk en weerstand bieden. De coach van de tegenstander zei het na afloop heel treffend: ”Jullie zijn technisch veel beter, maar wij leveren meer strijd!”. En helaas had hij daar gelijk in. We moesten dan ook vlak voor tijd een tegendoelpunt incasseren en werd Yahya door de benen gepasseerd. 1-1. We probeerden nog van alles maar helaas konden we de overwinning niet onze kant op trekken.

Wat ik een beetje mis na de winterstop is agressie, inzet en scherpte. We lopen te vaak met de tegenstander mee zonder echt de bal te willen veroveren, we voeren zelf soms de acties iets te ver door en spelen de ballen te slap de bal naar elkaar toe. Als we daar een beetje aan werken, dan komt alles goed.

Maar we staan er nog steeds goed voor, dus ik ben zeer trots op jullie!