Activiteiten kalender

Activiteiten in deze categorie op 10 juni:

KIKArun speciaal voor Delano

In zijn naam en ter nagedachtenis aan al onze dierbaren die aan deze ziekte zijn overleden organiseren wij de run voor Kika! Stichting KiKa (kinderenkankervrij) heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 100%.

De Kikarun vindt plaats op vrijdag 10 juni. De start is om 19:30 uur bij Kolping Boys. Na de Kikarun die weer eindigt bij Kolping Boys, worden namens de hechte vriendengroep van Delano ballonnen opgelaten. Wij vertrouwen op een grote opkomst en gulle giften!

Via onderstaande actiepagina op www.actievoorkika.nl kunt u KIKA ondersteunen. Kies de Actie "kikarun speciaal voor Delano" en u kunt een voor u passend bedrag doneren. Dat kan anoniem of met uw naam erbij. Alvast hartelijk dank!

Delano.jpeg

• 10 juni 2022 19:30 - 10 juni 2022 21:00